Coaching

Onze coaches inspireren, stellen vragen, confronteren en dagen je uit bij het vinden van jouw antwoorden. De coaches van ZWOpleidingen zijn professioneel coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO).

Individuele coaching

Coaching Mindfulness op basis van MBSR

De klassieke 8 weekse Mindfulness training (MBSR), maar dan helemaal toegespitst op jouw situatie. Breng balans in je leven!

Lees meer

Leefstijlcoaching

Wil je preventief werken aan een gezondere leefstijl? Wil je je weer fit en energiek voelen? Laat je begeleiden door een leefstijlcoach. Krijg inzicht in je gedrag en zorg voor een gezonde(re) toekomst!

Lees meer

Wandelcoaching

Wil je al wandelend in de natuur tot nieuwe inzichten komen? Schrijf je dan in voor een traject met één van onze wandelcoaches!

Lees meer

Burn-out coaching

Heb jij een burn-out? Of heb je het vermoeden dat je op een burn-out afstevent? Maak dan gebruik van onze individuele ondersteuning. Je eigen coach verdiept zich in jouw situatie en kiest voor de aanpak die het beste bij jou past. Neem de controle terug over je leven en meld je aan!

Lees meer

Time management

Wil je efficiënt en geconcentreerd met je tijd en taken omgaan? Meer tijd hebben voor dingen die ertoe doen? Meld je aan bij één van onze time management coaches. Samen zorgen we ervoor dat je (weer) inzicht en overzicht krijgt.

Lees meer

Assertiviteit

Wil jij voor jezelf op durven komen in een discussie, overleg of vergadering? Vol vertrouwen communiceren zonder schuldgevoel? Dit coachtraject is een individuele assertiviteitstraining op maat. Samen zorgen we ervoor dat je (weer) sterk in je schoenen staat!

Lees meer

Studiekeuze coaching

Ben je nieuwsgierig naar omscholing of wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Weet je niet welke studierichting het beste bij jou past? In dit individuele studiekeuze coachtraject krijg je inzicht in je wensen, interesses en competenties. Schrijf je nu in! 

Lees meer

Persoonlijk leiderschap

Zoek je een goede balans tussen werk en privé? Wil je de regie weer in eigen hand nemen? Dan is dit coachtraject 'persoonlijk leiderschap' echt iets voor jou! In één op één gesprekken werken we samen aan jouw ontwikkeling. Leer jezelf (beter) aansturen en meld je aan!

Lees meer

Stresscoaching

Zou je meer willen focussen op de dingen die ertoe doen? Heb jij het gevoel dat je altijd paraat moet staan voor iedereen en kun je moeilijk ontspannen? Verminder je stressniveau en schrijf je in voor dit individuele coachtraject!

Lees meer

Vitaliteit

Wil je zowel fysiek als mentaal gezonde keuzes maken? Vergroot je veerkracht en vraag begeleiding van onze vitaliteitscoach. Meld je aan en voel je weer energiek en in balans!

Lees meer

Loopbaancoaching

Ben je toe aan meer uitdaging in je werk? Ben je nieuwsgierig naar een carrièreswitch en benieuwd naar welke baan het beste bij jou past? Dan is deze individuele loopbaancoaching echt iets voor jou!

Lees meer

Outdoorcoaching

Zijn de buitenlucht en de natuur belangrijke aspecten in jouw leven en wil je met behulp van deze aspecten gecoacht worden? Wil jij bewuster keuzes maken in jouw leven? Kies dan voor een outdoorcoach!

Lees meer

Rouwcoaching

Of het nu gaat om het verlies van een baan, een dierbare of een relatie: Onze coaches helpen en ondersteunen je bij de rouwverwerking. Na deze individuele begeleiding kun je je gevoelens een plek geven en kun je weer vooruit kijken.

Lees meer

Mindful coaching

Vang jij veel prikkels op en zou je je beter willen kunnen concentreren? Jouw persoonlijke mindfulness coach gaat in op jouw situatie en helpt je om bepaalde patronen los te laten. Meld je aan en krijg meer rust in je dag!

Lees meer