Maatwerk

Bij ons krijg je altijd een coachingstraject dat volledig is toegespitst op jouw doelen of die van het team en/of de organisatie.

Maatwerk coaching

We zijn gewend klantgericht te werken en ons in te leven in de persoon, de organisatie en/of de cultuur. We vertrekken vanuit jouw situatie. In de coaching zetten we diverse modellen en tools in om je doelen te bereiken. Je krijgt tips en handvatten om de stof toe te passen in je dagelijks leven of op je werk. Zo lukt het je de verworven kennis en inzichten toe te passen in de praktijk.

Invulling coachtraject

Heb je eigen wensen en/of idee├źn over het invullen van een (team-)coachingstraject? We nemen dit graag mee in ons voorstel. Hierbij kijken we naar doelgroep, opleidingsniveau en de praktijk.

Neem je contact met ons op voor maatwerk voor een groep? Dan komen we bij je langs voor een kennismaking en een intake, zodat we samen jullie specifieke ontwikkelbehoefte en daarbij passende leerdoelen bepalen. Coaching kan plaatsvinden bij ons in Hoorn of bij jullie op locatie (in heel Nederland).

Vraag naar onze mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Aanmelden

Ik wil in gesprek met een coach

  • Dhr
    Mvr
    Anders