Wat is coaching?

Het woord coachen of coaching wordt tegenwoordig vaak gebruikt maar wat kan een coach voor jou betekenen? 

Begeleiding door een coach

Coaching is een laagdrempelige wijze van ondersteuning waarbij de coachee (diegene die gecoacht wordt) zelf de eigen ‘leider en leraar’ blijft. De coach begeleidt en ondersteunt in je (persoonlijke) ontwikkeling. Alles wat de coach doet is met de intentie om jou of jullie verder te helpen in je ontwikkeling. We houden van een aanpak die werkt. We gaan voor kwaliteit, goede zorg en de gewenste steun.

Coachdoelen

Je coach helpt je bij het bereiken van gewenste persoonlijke of professionele doelen en stimuleert het werken en denken vanuit eigen kracht. Op de juiste momenten krijg je de juiste vragen, maar de coach weet ook op welke momenten er stilte mag zijn. De coach luistert, observeert en geeft feedback.
 
Hierbij zal de coach eigen regie en het maken van keuzes stimuleren. Het accent ligt op het goed op gang brengen en houden van onderlinge communicatie en het versterken van de eigen kracht. We inspireren, stellen je prikkelende vragen, confronteren je hier en daar en dagen je uit bij het vinden van antwoorden.

Professionele begeleiding 

De coaches van ZWCoaching zijn professioneel coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO). Zij onderschrijven de richtlijnen van de Internationale Ethische Code voor Coaches (ICE). Meer weten? Lees hier meer over onze kwaliteit.

Elk coachtraject is maatwerk en afgestemd op de behoefte van jou als persoon, het team of die van de organisatie. ZWCoaching beschikt over een gevarieerd team ervaren coaches; zo is er altijd een coach die bij jou past. De duur, invulling en locatie van het traject bepalen we samen. We werken aan jouw coachvraag, sluiten aan op jouw behoefte en maken je bewust van jouw eigen (oplossings-)kracht.

Je professioneel ontwikkelen betekent dat je bewust je kwaliteiten en vaardigheden inzet in je privéleven en/of je werk. Ontwikkel je (verder) en ga uit van je kwaliteiten en talenten. Vergroot je zelfvertrouwen en (werk-)plezier!

Aanmelden

Ik wil in gesprek met een coach

  • Dhr
    Mvr
    Anders