Coaching

Onze coaches inspireren, stellen vragen, confronteren en dagen je uit bij het vinden van jouw antwoorden. De coaches van ZWOpleidingen zijn professioneel coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO).

Teamcoaching

Teamontwikkeling

Zijn er binnen jouw team conflicten die niet opgelost of uitgepraat kunnen worden? Werken de teamleden allemaal op hun eigen eilandjes en ontbreekt de samenwerking of staat het team stil in zijn ontwikkeling? Dan is een teamcoachtraject gericht op teamontwikkeling wellicht wat voor jouw team.

Lees meer

Communicatie

Wordt er in jouw team slecht gecommuniceerd door de teamleden onderling? Of is het team niet goed in feedback geven en ontvangen waardoor taken, problemen en conflicten te lang blijven liggen? Dan is een teamcoachtraject gericht op communicatie wellicht wat voor jouw team.

Lees meer

Feedback

Wordt feedback bij jou in het team vaak gezien als kritiek en wordt feedback daardoor vaak maar achterwege gelaten? Of vind je het moeilijk om iets te benoemen wat iemand beter zou kunnen doen? Dan is een teamcoachtraject gericht op feedback wellicht wat voor jouw team

Lees meer

Samenwerking

Is de onderlinge communicatie in jouw team niet zoals je graag zou willen zien? Wil je meer inzicht in ieders kwaliteiten? Kunnen collega's onderling meer profiteren van de kennis en kunde van een ander? Bereik je doelen via een teamcoachtraject gericht op samenwerking.

Lees meer

Veiligheid

Hangt er spanning in jouw team maar durft niemand hier wat over te zeggen of het te benoemen? Of spreken jullie elkaar niet aan in het team en geeft niemand zijn eigen mening of kijk op bepaalde onderwerpen? Dan is een teamcoachtraject gericht op psychologische veiligheid wellicht wat voor jouw team

Lees meer

Zelforganisatie

Is jouw team toe aan de volgende stap van zelfstandig werken en eigen beslissingen nemen? Of wil je graag dat jouw team zelfstandiger gaat werken maar hebben ze hier nog ondersteuning bij nodig? Dan is een teamcoach traject gericht op zelfsturing wellicht wat voor jouw team.

Lees meer