O

Feedback

Word feedback bij jou in het team vaak gezien als kritiek en wordt feedback daardoor vaak maar achterwege gelaten? Of vind je het moeilijk om iets te benoemen wat iemand beter zou kunnen doen? Dan is een teamcoachtraject gericht op feedback wellicht wat voor jouw team. Ons doel is het team helpen om op zo een efficiënt mogelijke manier feedback aan elkaar te geven en te ontvangen wat de samenwerking ten goede zal komen.

Tijdens het teamcoachtraject gericht op het geven en ontvangen van feedback in jouw team zal er aandacht geschonken worden aan vragen als: ‘Hoe creëer ik een veilige werkomgeving waarin feedback geven normaal is?’, ‘Wat is de best mogelijke manier om feedback te geven?’ en ‘Hoe ga ik om met het ontvangen van feedback?’. De coach geeft inzicht in verschillende soorten van feedback geven en hoe je hiermee moet omgaan. Door deze inzichten zal het geven en ontvangen van feedback in het team makkelijker gaan.

Het is van belang om bij het geven van feedback bij jezelf en in het hier-en-nu te blijven en niet te beschuldigen. Zeg bijvoorbeeld niet ‘je moet het zo doen’ maar ‘je zou het een volgende keer ook op deze manier kunnen proberen’. Door inzicht te krijgen in hoe je zelf feedback geeft ervaar je ook hoe je zelf met feedback op die manier om zou gaan. Wanneer er op een goede manier feedback word gegeven en ontvangen zal het team zich beter ontwikkelen en leren van elkaar, want zonder feedback geen groei.

Onze kracht ligt in het (online) coachen van teams waarbij er weinig tot geen feedback word gegeven. Wij hebben de beschikking over verschillende tools, modellen en digitale testen om het team optimaal te begeleiden. Tijdens dit traject krijgt het team inzicht in de soorten feedback en wat de voordelen hier van zijn voor de ontwikkeling van het team en het werkplezier.

 

Coachdoelen:

 • Verbeteren van het geven en ontvangen van feedback
 • Inzicht in de diverse feedbackvormen
 • Verbeteren van de samenwerking
 • Creëren van een veilige werkomgeving
 • Verbeteren van de communicatie
 • Vergroten van het vertrouwen
 • Stimuleren van teamontwikkeling en groei

Onze werkwijze:

Elk coachtraject is maatwerk en afgestemd op de behoefte van jullie als team of die van de organisatie. ZWCoaching beschikt over een gevarieerd team ervaren coaches; zo is er altijd een coach die bij jou past. De duur, invulling en locatie van het traject bepalen we samen. We zullen samen werken aan de coachvraag van het team, sluiten aan op de behoeften van het team en maken jullie bewust van de eigen (oplossings)kracht. We houden van een aanpak die werkt. We gaan voor kwaliteit, goede zorg en de gewenste steun.

 • Een (online) coachtraject begint met een intakegesprek waarin je uitleg krijgt over het traject
 • Aan het einde van dit gesprek besluit je samen of je met elkaar door gaat.
 • De locatie van het traject word per traject afgestemd met het team of de leidinggevende.
 • Er kunnen diverse tools, modellen of testen worden ingezet om jullie te ondersteunen.
 • Jullie houden na elke sessie zelf een reflectieverslag bij om de ontwikkelingen te monitoren.
 • Het team heeft zelf de sleutel in handen tot ontwikkeling en een succesvol traject.

Veiligheid:

Al onze coaches zijn NOBCO gecertificeerd en onderschrijven De Internationale Ethische Code voor coaches, mentoren & supervisoren. Om uw persoonlijke informatie, conform de AVG wetgeving, in vertrouwen te kunnen behandelen en opslaan werken wij met Pluform. Onze coaches zijn onafhankelijk, objectief en werken integer met u samen.

Aanmelden

Ik wil in gesprek met een coach

 • Dhr
  Mvr
  Anders

In het kort

Wanneer er op een goede manier feedback word gegeven en ontvangen zal het team zich beter ontwikkelen en leren van elkaar, want zonder feedback geen groei.

Duur:
Gemiddeld 2 sessies
Investering:
Zie onze tarievenpagina

Wat vinden onze deelnemers?

ZorgHulp

 
Prima uitleg, prettige manier om alle vaardigheden te oefenen

WLG

 
Helder, vriendelijk. Ruimte voor eigen inbreng.

Zorghulp

 
Goede en duidelijke uitleg, gezellige en ontspannen sfeer.