Coaching

Onze coaches inspireren, stellen vragen, confronteren en dagen je uit bij het vinden van jouw antwoorden. De coaches van ZWcoaching zijn professioneel coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO).

Belbin

Wil jij met jouw team onderzoeken welke teamrollen er zijn binnen jullie team en op welke manier je deze het beste kunt inzetten? Dan is het gebruik van de Belbin wellicht wat voor jouw team.

Lees meer

Mindfulness

Binnen mindfulness zijn er veel diverse oefeningen die kunnen worden ingezet om jou te helpen. Vanuit de basis wordt mindfulness ingezet om stil te staan bij het hier-en-nu en dit te doen vanuit acceptatie voor wat er is.

Lees meer

Oplossingsgericht coachen

Tijdens oplossingsgericht coachen wordt de aandacht verlegd van wat er niet goed gaat, naar wat er wel goed gaat. Alles wat je aandacht geeft groeit, of dat nou een mooie grasmat is die je water en voeding geeft of een werknemer of collega die je zo nu en dan een compliment geeft. Dit is niet anders met gedachten en gedrag, zodra je de aandacht op het negatieve richt (de dingen die niet goed gaan en welke niet mogelijk zijn) zal de negativiteit groeien. Daarom is het belangrijkste onderdeel van oplossingsgericht coachen dat er aandacht wordt gegeven aan de dingen die wel goed gaan en wat er wel mogelijk is.

Lees meer

Veilig+

Wil jij met jouw team werken aan een veilig werkklimaat waarin elk teamlid de ruimte krijgt om zijn persoonlijke (onveilige) gevoel bespreekbaar te maken? Dan is het coachtraject gericht op de Veilig+ aanpak wellicht wat voor jou.

Lees meer