O

Coachend leiderschap

Het beste uit jezelf én je medewerkers halen, zodat jij met hen kunt werken vanuit vertrouwen. En je de ander ruimte weet te geven om te kunnen leren.

Leertraject 

Dit leertraject is bedoeld voor leidinggevenden die hun vak als coachend leider nóg meer willen leren verstaan. De diverse aangeboden theorieën worden afgewisseld en verbonden aan de eigen praktijk.

Wat is coachend leiderschap en hoe pas je dat in een veranderende organisatie toe? Wat kan jij inzetten vanuit coachend leiderschap zodat de taakvolwassenheid en zelfstandigheid van de medewerkers toeneemt?

Je leert inzicht te krijgen in hoe om te gaan met weerstanden. Diverse oefeningen in gesprekstechnieken en coachingsmethodieken zullen je worden aangeboden. Je krijgt tools mee die je kunt gebruiken na afronding van het traject, zodat je de opgedane kennis en ervaringen kunt blijven oefenen.

Meer informatie

In het kort

Deze opleiding wordt verzorgd door ZWOpleidingen.

Aanvangsniveau deelnemer:
vanaf niveau 5

Niveau scholing:
niveau 5+

Meer informatie

 

 

Duur:
Dit traject bestaat uit 8 bijeenkomsten van gemiddeld 4,5 uur en 3 intervisiebijeenkomsten van ieder 2 uur.
Voorbereiding:

Ter voorbereiding maak je een competentietest en bepaal je van daaruit je persoonlijke leerdoelen. Reflectieverslagen, intervisie (3 bijeenkomsten), thuisopdrachten en e-learnings zijn onderdeel van de scholing.

Wat vinden onze deelnemers?

Zorghulp nibbixwoud

 
Prima uitleg over de handelingen, goede locatie.

Zorghulp

 
Goede en duidelijke uitleg, gezellige en ontspannen sfeer.

Stichting zorgHulp

 
Geweldig.. zeer ontspannend en erg leerzaam. We kunnen weer verder