Gratis loopbaanadvies?

Hoe wil je je ontwikkelen? Profiteer van de STAP subsidie en meld je aan bij één van onze coaches voor gratis loopbaanadvies!

Loopbaan adviestraject

Heb je nog plezier in je werk? Wat zijn je talenten en waar liggen je interesses? Reserveer een gratis loopbaan-adviestraject bij één van onze coaches!

Het loopbaan-adviestraject houdt in dat je een aantal gesprekken hebt met een coach. Via gerichte vragen en opdrachten krijgen je inzicht in je mogelijkheden en wensen. Wat vind je belangrijk in je werk? Heb je vaardigheden die je verder wilt ontwikkelen? Opgeteld duren de gesprekken zo’n vier uur. Aan het eind ontvang je jouw persoonlijke ontwikkeladvies. Alle coaches zijn geregistreerd bij de NOBCO en voldoen aan de STAP eisen die de overheid stelt. Lees meer over onze coaches.

Gratis loopbaancoaching

Via de STAP regeling (STimulering Arbeidsmarkt Positie) is het mogelijk subsidie aan te vragen. Als je hiervoor in aanmerking komt worden de kosten volledig vergoed door de overheid. In dat geval kun je dit loopbaan adviestraject dus gratis doen. Wil je meer weten over deze regeling? Mail ons!

Waar bestaat het loopbaanadvies uit?

  • Intake en kennismaking
  • Je werkplezier in kaart brengen
  • Je (werk-)mogelijkheden onderzoeken
  • Je (werk-)wensen in kaart brengen
  • Samen kijken hoe je met deze nieuwe kennis en inzichten verder kunt.

Voor wie is dit loopbaanadvies?

Om voor de subsidie in aanmerking te komen geldt een voorwaarde met betrekking tot je opleiding. De subsidie is bedoeld voor mensen met alleen een basisopleiding, of Vmbo, of Mavo, of MBO-1, of MBO entree of een MBO 2 diploma.

Aanmelden of meer weten?

Je bent van harte welkom! Stuur een mailtje! We verwachten dat de subsidiepot snel leeg is, wacht dus niet te lang! Wie weet tot gauw!